Organisation

Viborg svømmeklub

Bestyrelsen ved Viborg Svømmeklub

Formand
Lisbeth Liboriussen
Tlf.: 40616181
Vivi Ruseng Hansen
Kasserer
Tlf.: 29260052
Mette Kiil
Tlf.: 50907211
Anette Nørskov Schultz

Rolf Stabel

rolfstabel@msn.com

Søren Tobberup Hansen
Webredaktør
Tlf.: 51728832

Peter Dalsgaard

Udvalg Viborg Svømmeklub

Undervisningsudvalg

Undervisningsudvalget ligger retningslinjerne for undervisningen i afdelingen samt planlægger sæsonen i løbet af året. Ligeledes sikrer de den bedst mulig svømmeudvikling for den enkelte svømmer. Dette gøres i samarbejde med forældre, svømmere og svømmetrænere.

Kontakt undervisningsudvalget:
undervisningsleder@viborgsvommeklub.dk

Stævneudvalg

Udvalget varetager indbydelser, tilmelding og praktiske forhold i forbindelse med konkurrenceafdelingens stævnedeltagelse. Endvidere administrerer udvalget resultatlisten fra stævnerne.

Kontakt stævneudvalget: 
staevneudvalg@viborgsvommeklub.dk

Konkurrenceudvalg

Udvalget har ansvaret for træningslejre, stævneprogram, oprykning af svømmere og planlægning af træningssæsonen i konkurrence afdelingen.

Kontakt konkurrenceudvalget:
k-udvalg@viborgsvommeklub.dk

 

Sponsor og PR-udvalg

Udvalget varetager information og markedsføring af klubben udadtil samt arbejder med projektor og aktiviteter, som kan give indtægter til drift af konkurrenceafdelingen. Udvalget efterlyser for tiden flere medlemmer. Kontakt os, hvis du har lyst til at være med i udvalget, eller har en god ide til, hvordan vi kan skaffe midler til klubben.

hovedsponsorer

Viborg Svømmeklub støttes af sponsorer

BLIV SPONSOR!
Der er altid plads til en mere! Hvis du eller dit firma gerne vil være synlig sammen med unge, målrettede og hårdtarbejdende svømmere fra Viborg Svømmeklub, så kontakt sponsorudvalget. Vi deltager i lokale, regionale og nationale stævner. Herudover har vi en meget stor undervisningsafdeling og samlet har Viborg Svømmeklub omkring 1000 medlemmer.

VI TAKKER
Viborg Svømmeklub støttes af en række sponsorer. Bidrag og støtte fra sponsorene er direkte medvikende til ikke mindst konkurrenceholdenes imponerende udvikling gennem den seneste tid. Vi er taknemmelige modtagere af bidrag og samarbejder gerne for at synliggøre dig og dit firma.

Top