Viborg Svømmeklub

Sponsorer

Viborg Svømmeklub

Bliv sponsor

  • Der er altid plads til en mere! Hvis du eller dit firma gerne vil være synlig sammen med unge, målrettede og hårdtarbejdende svømmere fra Viborg Svømmeklub, så kontakt sponsorudvalget. Vi deltager i lokale, regionale og nationale stævner. Herudover har vi en meget stor undervisningsafdeling og samlet har Viborg Svømmeklub omkring 1000 medlemmer.
Viborg Svømmeklub

Vi takker

  • Viborg Svømmeklub støttes af en række sponsorer. Bidrag og støtte fra sponsorene er direkte medvikende til ikke mindst konkurrenceholdenes imponerende udvikling gennem den seneste tid. Vi er taknemmelige modtagere af bidrag og samarbejder gerne for at synliggøre dig og dit firma.

Hoved

sponsorer

Viborg Svømmeklubs hovedsponsorer er vores tøjsponsorer, der hvert andet år bidrager til at vi kan tilbyde nyt klubtøj til alle vores cirka 1000 medlemmer. Her er et billede af den nye klub t-shirt efterår 2020. 

Øvrige

sponsorer

Køber du hos Vin&Vin på Koldingvej i Viborg og lægger din bon i Viborg Svømmeklub glasset på skranken, så får klubben 10% af dit køb, når året er omme.

Alle Viborg Svømmeklub medlemmer får 20% rabat hos Flügger i Viborg. Når året er omme opgøres omsætningen, og klubben får 5%.

Sponsersvøm 2019

sponsorer
Kokken
Dansk Revision Viborg
Boligselskabet Sct. Jørgen
Sportspub Målet ApS
Søndermarkens Bager
Dare Aktivitetscenter
Viborg Mægleren
Profilsport
Kloak Ekspressen
Jørgen Sørensen
HTH Køkkener
NH Handling A/S
Gosvigs Køreskole
Sportigan
SP Moulding
HS Tømrer & Snedker ApS
VVS Mesteren
Juel Optik
Tandlægerne Busch, Nørbæk, Varming
Søhøjlandets Blomstergalleri
Niebuhr Glass-Peening ApS
Thomsen VVS
Louis Nielsen
Leoni Advokater
Zignatur A/S
K-K-Byg
Unikfunkis A/S
Bygma
10-4 Viborg
Midtkom ApS
Tømrerfirmaet Morten Elsborg
Vestjysk Bank
Bundgaard Begravelse
Vimas
IT Pilot ApS
Rene Herman
Viggo Hansen/Oldtimer.dk
Danglas
Beierholm
Bach og Nørgaard Park og Pleje
Danske Bank

Sponsorsvøm


Se/hør stemningen fra et typisk tidligere sponsorsvøm i videoen. Nedenfor er ligeledes et par fotos fra tidligere sponsorsvøm.

TAK TIL ALLE SPONSORER
I 2019 var svømmerne i konkurrenceafdelingen så heldige, at mange privatpersoner og virksomheder igen valgte at støtte op om sponsorsvøm-arrangementet. Der blev svømmet på livet løs blandt de 49 af vores dygtige konkurrencesvømmere, og de indsamlede cirka 120.000 kr., som nu kommer dem til gode. Det er et bidrag, som Viborg Svømmeklub er meget taknemmelige for.

Viborg Svømmeklub befinder sig i en konstant udvikling, som bl.a. kan lade sig gøre på baggrund af sponsorernes velvilje.

Viborg Svømmeklub
(Formandens privatinfo)
Horsdalvej 46, 8850 Bjerringbro
+45 4061 6181
formand@viborgsvommeklub.dk

(Vi er en frivillig forening,
så ring venligst uden for alm. arbejdstid)